Onze vacatures

Van Doren Engineers groeit! Ben jij die
elektromaniak die wij zoeken? Reageer
dan vandaag nog.

Junior inkoper / Magazijnmedewerker Bekijk de vacature
Boekel
Software Developer C#.NetBekijk de vacature
Veghel
Software Engineer PLC/SCADABekijk de vacature
Boekel, Beringe en regio Arnhem/Nijmegen
Senior CalculatorBekijk de vacature
Beringe
BEKIJK ALLE VACATURES ยป

Van Doren Academy

Werken en leren bij de Van Doren Academy

Ben jij een elektromonteur in de dop? Heb je een vmbo-diploma op zak? En steek je liever je handen uit de mouwen dan je neus in de boeken? Kom dan naar de Van Doren Academy: een programma voor gecombineerd werken en leren, speciaal ontwikkeld voor gemotiveerde vmbo'ers. Vier dagen per week ben je aan het werk, de andere dag ga je naar school. Je kunt direct na je vmbo-opleiding instromen. Volg je al een BBL-traject bij een andere werkgever, maar zit je niet op je plek? Ook dan heten we je van harte welkom!

Baangarantie!

De Van Doren Academy is een BBL-traject met interessante extra's. Absoluut uniek is de baangarantie: bij goed functioneren krijg je na afronding van het traject direct een baan aangeboden! Maar ook onze nauwe binding met onderwijsinstellingen, de persoonlijke begeleiding en de doordachte roulatie door onze organisatie, maken de Van Doren Academy een buitenkans voor gedreven vmbo'ers.

De belangrijkste voordelen van de Van Doren Academy op een rijtje:

Wil jij werken bij een gezond bedrijf, weet je een informele sfeer te waarderen en ben je niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken? Schrijf je dan nu in! Of lees eerst hoe anderen de Van Doren Academy ervaren.