⚡ Werken bij Van Doren Engineers
Overslaan naar content

Vacatures

Houd jij ervan om dingen net wat anders aan te pakken dan anderen? Wij zijn altijd op zoek naar technisch talent. Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Wat wij doen

Wij maken machines en productieprocessen intelligenter. Dit doen wij voor de meest uiteenlopende productiebedrijven en machinebouwers.

Werken en leren

Wil jij werken en leren combineren? Of je nou van het VMBO komt, of al een carrière achter de rug hebt en toe bent aan iets nieuws. Bij ons is iedereen welkom.

De wereld van Van Doren Engineers

Van Doren Engineers komt over de vloer bij de meest toonaangevende productiebedrijven en machinebouwers, in binnen- en buitenland. Veel werkzaamheden vinden namelijk plaats op de locatie van onze opdrachtgevers. Dat kan een fabriek zijn, maar net zo goed een attractiepark. Zo zie jij je werk dus echt tot leven komen. Of je nu engineer, elektromonteur, besturingspaneelbouwer of projectleider bent!

Onze locaties

Boekel - Breda - Deventer - Groningen - Heteren - Nieuwleusen - Panningen - Reeuwijk - Veenendaal - Veghel - Nitra (Slowakije)

Onze klanten

Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers, in Nederland én daarbuiten. Wij richten ons niet op één marktsegment binnen de industrie. Jij werkt het ene project voor een bierbrouwerij of medicijnenfabriek, en het volgende bij een achtbaanbouwer.